You can reach news and current announcements about Asartech.

asartech | asartech

  • Stratejik Ortaklık Katılım Töreni

    SAHAEXPO2022 ‘nin ikinci gününde güç birliğimizi daha ileriye taşıyacak Stratejik Ortaklık Katılım töreniyle 25 yeni firma ASELSAN ailesine katıldı. 100’ü bulan stratejik ortaklarımızla millileştirme yolunda daha da güçlüyüz.

    November 7, 2022
  • Millileştirdiğimiz ürünlerle 25-28 Ekim tarihlerinde SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’ndayız.

    Millileştirdiğimiz ürünlerle 25-28 Ekim tarihlerinde SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’ndayız.

    November 7, 2022
  • Asartech, Millieştirme Çalışması Kapsamında İlk Sipariş Belgesini Aldı.

    SAHAEXPO2022 ‘de millileştirme çalışmalarını başarıyla tamamlayan 36 firmamız teşekkür belgelerini aldı. İlk kez millileştirme çalışması gerçekleştirilecek 7 firmamıza da ilk sipariş belgeleri teslim edildi.

    November 7, 2022
  • Millileştirme çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor.

    Millileştirme çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor. İhracat lisansına tabi ve yurt dışından alımını yaptığımız “Kavite Bant Seçici Filtre Ailesi” Asartech Firması üzerinden millileştirildi.

    November 7, 2022
  • SAHA Girişim Programı kapsamında desteklenecek 15 firmamız belli oldu!

    Haluk Bayraktar “Yerliliği artırmak, sahip olmadığımız kritik teknolojilere kavuşmak ve uluslararası rekabette yer almak için başlattığımız SAHA Girişim Programı kapsamında desteklenecek 15 firmamız belli oldu! Tebrikler…  “ 20 Temmuz

    November 7, 2022
  • Saha Expo 2022 News
    November 7, 2022
  • Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Dr. R. Burkay ALAN’ın Cumhuriyet Bayramı ve ASARTECH Kuruluş Yıldönümü Mesajı

    Değerli Arkadaşlarım;
    Cumhuriyetimizin 99. yılını paylaştığımız bu kutlu ve uğurlu günde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı İçtenlikle, Heyecanla ve Gururla Kutluyorum.

    October 29, 2022
  • 30 Ağustos Zafer Bayramı

    SAHA İstanbul Savunma Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği tarafından; Türk Savunma, Havacılık ve Uzay sektörünün, yerlilik oranının arttırılması, henüz sahip olmadığı kritik teknolojilere kavuşturulması ve uluslararası rekabette üst seviyelere taşınması amaçlarıyla başlatılan SAHA Girişim programı kapsamında desteklenmesine karar verilen Yüksek Teknoloji Firmalarından biri olmaktan ASARTECH olarak gurur duyuyor, SAHA İstanbul Yönetimine, #SAHAGirişimProgramı Yönetim ve Değerlendirme Kurulu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.

    August 29, 2022
  • SAHA Girişim Desteği Alacak 15 Firma Belli Oldu

    SAHA İstanbul, savunma havacılık ve uzay teknolojilerinde yerli ve milli projelerin geliştirilmesi için başlattığı “SAHA Girişim” programının başvuru sonuçlarını duyurdu. 20 Temmuz’da yapılan açıklamada; değerlendirmeler sonucu seçilen 15 yerli firmaya; yatırımcı görüşmelerine hazırlanma, hukuki ve teknik danışmanlık gibi konularda destek verileceği belirtildi.

    July 24, 2022
  • Saha Girişim Programı Hk.

    SAHA İstanbul Savunma Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği tarafından; Türk Savunma, Havacılık ve Uzay sektörünün, yerlilik oranının arttırılması, henüz sahip olmadığı kritik teknolojilere kavuşturulması ve uluslararası rekabette üst seviyelere taşınması amaçlarıyla başlatılan SAHA Girişim programı kapsamında desteklenmesine karar verilen Yüksek Teknoloji Firmalarından biri olmaktan ASARTECH olarak gurur duyuyor, SAHA İstanbul Yönetimine, #SAHAGirişimProgramı Yönetim ve Değerlendirme Kurulu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.

    July 24, 2022
  • Kurban Bayramı Kutlu Olsun

    Yüreklerin bir olduğu, sağlıklı, mutlu ve huzurlu şeker tadında nice bayramlar dileriz.

    July 8, 2022
  • SEDEC Türkiye 2022

    ATO Congresium’da 28-30 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleşen SEDEC Türkiye-2022 fuarı kapsamında önde gelen Savunma Sanayii ve Haberleşme Kurum ve Kuruluşları ile bir araya geldik.

    July 1, 2022
  • 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı

    1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlu olsun.

    #asartech #kabotaj

    July 1, 2022
  • Doğumgünü Etkinliği

    ASELSAN’da görevli Sistem Mühendisi Çalışma arkadaşlarımızla doğum günü kutlaması vesilesiyle bir araya geldik.

    June 17, 2022
  • Haberleşme Teknolojileri Kümelenmesi (HTK) Ziyareti

    Haberleşme Teknolojileri Kümelenmesi (HTK) Genel Sekreteri Sn. Mehmet Sozen ASARTECH’i ziyaret ederek, Yüksek Teknoloji Mikroelektronik Bileşenlerin geliştirilmesi ve üretimi konusundaki çalışmalarımız hakkında bilgi almış ve HTK Üyelik Beratını Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Burkay Alan’a takdim etmişlerdir. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

    June 17, 2022
  • 4. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı

    Aselsan Gücümüz Bir Programı kapsamında millileştirdiğimiz ürünlerin 4. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı süresince Aselsan Millileştirme Standında sergilenmesinden ASARTECH olarak onur duyduk.

    May 20, 2022
  • 2022 Yılı İlk Yarıyıl Değerlendirme Toplantısı

    19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile 2022 Yılı İlk Yarıyıl Değerlendirme Toplantısı vesilesiyle ASARTECH Ailesi olarak çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. #birliktedahagüçlüyüz #Asartech

    May 19, 2022
  • 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

    19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.

    May 18, 2022
  • 4. Savunma Sanayii Buluşmaları

    SAHA İstanbul Savunma Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği ve İstanbul Sanayi Odası paydaşlığında gerçekleşen 4. Savunma Sanayii Buluşmaları kapsamında Türkiye’nin önde gelen Savunma Sanayii Kuruluşları ile B2B oturumlarında bir araya geldik.

    May 17, 2022
  • Ramazan Bayramı Kutlu Olsun

    Yüreklerin bir olduğu, sağlıklı, mutlu ve huzurlu şeker tadında nice bayramlar dileriz.

    May 1, 2022
  • 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

    1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun.

    April 30, 2022
  • Ramazan Bayramı Kutlaması

    ASARTECH Ailesi olarak bayramlaşmak için bir araya geldik. Mesafelere rağmen gülen yüzlerimizle gönüllerimiz beraber.

    April 28, 2022
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

    Milli İrademizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve Ulusal Egemenliğimizin ilan edilişinin yıldönümü olarak Atamız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ten geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

    April 22, 2022
  • İftar Etkinliği

    Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dr. R.Burkay ALAN’ın Ankara ziyaretleri vesilesiyle, çalışma arkadaşlarımızla iftar yemeğinde bir araya geldik.

    April 22, 2022
  • TCG Dumlupınar Denizaltısı Şehitlerini Anma Mesajı

    “Vatan sağolsun” diyerek şehit olan TCG Dumlupınar’ın kahraman personeli ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

    April 4, 2022
  • Öğle Yemeği Etkinliği

    Yönetim Kurulu Başkanımızın Ankara ziyareti vesilesiyle, Hacettepe Teknokent Ofisimiz’de bulunan çalışma arkadaşlarımızla öğle yemeğinde bir araya geldik.

    March 31, 2022
  • Sistem Mühendisliği ile Entegre Lojistik Destek Hizmetleri

    Savunma ve Haberleşme (4G/4,5G/5G) Sektörlerinde, Deniz ve Hava Platformları Sistem Mühendisliği ile Entegre Lojistik Destek (Test ve Doğrulama, Entegrasyon, Dokümantasyon, Konfigürasyon, Servis ve Bakım) hizmetlerimiz devam etmektedir.

    March 25, 2022
  • 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

    Dünya tarihinde Türk milletinin bizzat belirleyici rol oynadığı önemli dönüm noktalarından biridir Çanakkale Zaferi. Türk Kurtuluş Savaşı’mızın ilk meşalesinin tutuşturulduğu, Yüce Türk Milletinin Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kahramanlık ve fedakârlıkla verdiği çağlara örnek yüksek ruhlu bir azimin mücadelesidir.

    March 25, 2022
  • 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

    Gücünüze güç katan kadın çalışma arkadaşlarımızla beraber yürüyor, birlikte başarıyoruz.

    March 8, 2022
  • 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

    ASARTECH olarak;
    Ülkemizin aydınlık geleceği için birlikte üretmek üzere elele çıktığımız yolculukta kadın yol arkadaşlarımızın ve ülkemiz kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.. #dünyakadınlargünü

    March 7, 2022
  • Akademik Başarı

    Tedarik Zinciri Yöneticimiz İlayda ÖRNEK ALKAN, İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen 102 kredi/saatlik “Lojistik ve Tedarik Zinciri Yöneticiliği Sertifika Programı”nı tam not ortalamayla “birinci” olarak tamamlamıştır. ASARTECH Ailesi olarak, çalışma arkadaşımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

    February 7, 2022
  • 2022 Yeni Yıl Yemeği

    Görevleri nedeniyle Yılbaşı Yemeğinde aramızda olamayan kıymetli Sistem Mühendisi arkadaşlarımızla bir araya geldik. Kendilerini geçtiğimiz bir sene boyunca göstermiş oldukları Üstün Gayret ve Başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

    February 5, 2022
  • TÜBİTAK TEYDEB-1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Kapsamında Onaylanan Projemiz Hk.

    TÜBİTAK TEYDEB-1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Kapsamında “5G Haberleşme Sistemleri için K-Ka Band Filtre Tasarımı” Konulu Projemiz Onaylanmıştır. Teşekkür Ederiz.

    January 20, 2022
  • 2022 Yeni Yıl Kutlaması

    Yeni yılın sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dileriz.

    December 30, 2021
  • 2022 Yeni Yıl Yemeği

    Asartech Ailesi olarak 2022 yılının gelişini çalışma arkadaşlarımızla beraber kutladık.

    December 29, 2021
  • 24 Kasım Öğretmenler Günü

    Öğretmenler Günü kutlu olsun!

    November 23, 2021
  • SahaExpo Fuarı 4 ncü Günü Faaliyetleri

    SahaExpo Fuarı 4 ncü günü faaliyetleri kapsamında SSB – Savunma Sanayii Başkanlığı Başkanı Sn. Prof. Dr. İsmail DEMİR ve Savunma Sanayii Sektörünün öncü kuruluşlarından Baykar Technologies şirketinin Genel Müdürü ve SAHA İstanbul Savunma Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Haluk Bayraktar ASARTECH standını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dr. Burkay Alan’dan bilgi almışlardır. Nazik ziyaretleri ve gösterdikleri ilgi dolayısıyla kendilerine teşekkür eder saygılar sunarız.

    November 15, 2021
  • SahaExpo Fuarı 4 ncü Günü Faaliyetleri

    SahaExpo Fuarı 4 ncü günü faaliyetleri kapsamında Savunma Sanayii Sektörünün öncü kuruluşlarından Baykar Technologies şirketinin Genel Müdürü ve SAHA İstanbul Savunma Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Haluk Bayraktar ve SAHA İstanbul Savunma Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği Genel Sekreteri Sn. Ilhami Keles ASARTECH standını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dr. Burkay Alan’dan bilgi almışlardır.

    November 15, 2021
  • SahaExpo Fuarı 3 ncü Günü Faaliyetleri

    SahaExpo Fuarı 3 ncü günü faaliyetleri kapsamında Savunma Sanayii Sektörünün öncü kuruluşları ile faaliyetlerimizi destekleyen değerli fuar katılımcıları Asartech standını ziyaret ederek bilgi almışlardır. Nazik ziyaretleri ve gösterdikleri ilgi dolayısıyla kendilerine teşekkür eder saygılar sunarız.

    November 13, 2021
  • SahaExpo Fuarı 2 nci Günü Faaliyetleri

    SahaExpo Fuarı 2 nci günü faaliyetleri kapsamında Savunma Sanayii Sektörünün öncü kuruluşları ile faaliyetlerimizi destekleyen değerli fuar katılımcıları Asartech standını ziyaret ederek bilgi almışlardır..

    November 11, 2021
  • Atatürk’ü Anma Günü

    Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 83. yılında özlem, rahmet ve minnetle anıyoruz. #10Kasım #Asartech

    November 9, 2021
  • Savunma Sanayii Başkanlığı’nın 36. Kuruluş Yıl Dönümü

    Savunma Sanayii Başkanlığı’nın 36. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun @SSB @Asartech
    #SSB #asartech

    November 7, 2021
  • Elektronik Haberleşme Sektöründe Yerli Üretim Planlama Toplantısı

    Uçtan Uca Yerli ve Millî 5G Haberleşme Şebekesi Projesi (UUYM5G-2) kapsamında, 20 Ekim 2021 tarihinde Haberleşme Teknolojileri Kümelenmesi (HTK) üyesi firmaların iştirakiyle Bilgi Teknolojileri Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen “Elektronik Haberleşme Sektöründe Yerli Üretim Planlama Toplantısı”na iştirak edilmiştir.

    October 28, 2021
  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

    “Bağımsızlığımızın ve millî irademizin sembolü olan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilanının 98. yılında, aydınlık yarınlara birlikte ve güvenle bakıyoruz. Aziz Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.”
    #YaşasınCumhuriyet #29EkimCumhuriyetBayramı #Asartech

    October 28, 2021
  • Asartech 5. Kuruluş Yıldönümü Kutlaması

    5. Kuruluş Yıldönümümüzü; İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizden tüm yol arkadaşlarımızın katılımıyla, Ankara Hacettepe Teknokent Ofisimizde büyük bir gurur ve heyecanla gerçekleştirdik. Son dönemde aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla geleceğe daha güvenle bakıyor, kendileriyle beraber tüm ekibimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

    October 20, 2021
  • 27 Eylül Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü

    27 Eylül Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü Kutlu Olsun.

    September 26, 2021
  • 19 Eylül Gaziler Günü Kutlu Olsun

    19 Eylül Gaziler Günü Kutlu Olsun.

    September 19, 2021
  • 30 Ağustos Zafer Bayramımızı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü

    “Aziz Milletimize, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Önderi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e, Kurtuluş Savaşı’ımızın kahramanlarına, Türkiye Cumhuriyeti’ne ve onun dinamik idealine kanıyla, canıyla, hizmet eden aziz şehitlerimize ve gazilerimize; aklıyla, fikriyle, bilgisiyle, inancıyla, vicdanıyla, azmiyle görev yaparak hizmet  eden tüm vatan evlatlarına, onların haklarına ve hatıralarına derin saygılarımızla 30 Ağustos Zafer Bayramımızı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günümüzü Kutlarız.

    August 29, 2021
  • 20 Haziran 2021 Babalar Günü Kutlu Olsun

    “Babalar Günü Kutlu Olsun.

    June 19, 2021
  • 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

    “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri, Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz. Onun manevi şahsında; Kurtuluş Savaşı kahramanı atalarımızın, kanıyla, canıyla Türkiye Cumhuriyeti’ne hizmet etmiş tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıralarına saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ve onun dinamik ideali için aklıyla, fikriyle, bilgisiyle, tecrübesiyle, yüreğiyle, bileğiyle, emek veren ve fedakar gayretlerle çalışan, istikbalimizin teminatı tüm vatan evlatlarının, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.”

    May 19, 2021
  • 15 Mayıs Hava Şehitlerini Anma Günü

    Tüm Şehitlerimizi Saygı ve Rahmetle Anıyoruz.

    May 16, 2021
  • Ramazan Bayramı Kutlu Olsun

    Ramazan Bayramı Kutlu Olsun. Ülkemiz ve Dünya geleceği için sağlıkla, sevgi, saygı, hoşgörü ve barışla; her zorluğa rağmen yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla; akıl ve alın terimizle çalışarak, üreterek, paylaşarak başarı, huzur ve refaha eriştiğimiz nice bayramlar dileriz..

    May 12, 2021
  • 9 Mayıs Anneler Günü Kutlama Mesajı

    Ülkemiz Evlatlarını Yetiştiren Annelere ve Anne Hissederek Onlara Annelik Yapanlara Sevgi, Saygı ve Şükranlarımızla. 

    #annelergünü

    May 8, 2021
  • 2021 Yeni Yıl Kutlama Mesajı

    Yeni yılın sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dileriz.

    May 3, 2021
  • Tübitak Siparişe Dayalı Arge Projesi

    TÜBİTAK Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri İçin KOBİ Destekleme Çağrısı kapsamında Yürütücü Kuruluş Meteksan Savunma ihtiyaçlarına yönelik olarak ASARTECH tarafından milli tasarım ve yerli üretim teknolojik ürün geliştirmek maksadıyla hazırlanan Mikrodalga Bileşen Geliştirilmesi Projemiz, TÜBİTAK tarafından onaylanarak desteklenmeye hak kazanmıştır. #asartech #meteksan #tübitak #arge #savunmasanayi #savunma #haberleşme #kobi #destek #teknoparkİstanbul #hacettepeteknokent

    May 3, 2021
  • 2021 Saha Expo Fuarında 2nci Salondayız

    ASARTECH olarak;

    Üyesi olduğumuz #SAHA tarafından 09 Kasım 2020 – 09 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştirilmekte olan Dünyanın İlk Sanal Savunma Fuarı SahaExpo’da ikinci salondayız.

    Dahil olduğumuz #SSB Endüstriyel Yetkinlik Değerlendirme Programı (EYDEP) kapsamında gelişen yeteneklerimizle, #Savunma Sanayi Yetenek Envanteri (YETEN)’ne eklemeye devam ettiğimiz milli tasarım ve yerli üretim RF ve Mikrodalga ürünlerimizi sergilemeye devam ediyoruz.

    Fuar tüm dünyadan 7/24 ziyaret edilebilmekte. Fuarı ziyaret için; https://lnkd.in/dPwnUJ7

    SAHA İstanbul Savunma Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği-Defence & Aerospace Cluster Association

    Teknopark İstanbul connectto Technology Transfer Office
    #asartech #SSB #SAHA #SAHAEXPO #savunma #haberleşme

    May 3, 2021
  • TÜBİTAK 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Kapsamında Onaylanan Projemiz Hk.

    TÜBİTAK 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Kapsamında ‘‘5G Sistemleri MIMO Yapıları İçin Sinyal Kaynağı’’ konulu Projemiz onaylanmıştır. #haberleşme TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı

    May 3, 2021
  • 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

    ASARTECH olarak;
    Ülkemizin aydınlık geleceği için birlikte üretmek üzere elele çıktığımız yolculukta kadın yol arkadaşlarımızın ve ülkemiz kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.. #dünyakadınlargünü

    May 3, 2021
  • İstiklal Marşımızın Kabulünün 100. Yıldönümü

    “İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yıldönümü kutlu olsun. #istiklalmarsı100yasında

    May 3, 2021
  • 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

    “ Dünya tarihinde Türk milletinin bizzat belirleyici rol oynadığı önemli dönüm noktalarından biridir Çanakkale Zaferi. Türk Kurtuluş Savaşı’mızın ilk meşalesinin tutuşturulduğu, Yüce Türk Milletinin Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kahramanlık ve fedakârlıkla verdiği çağlara örnek yüksek ruhlu bir azimin mücadelesidir.

    Aziz Türk milletiyle birlikte bu mücadeleyi veren başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşlarıyla birlikte kahraman Türk Ordusunu ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz..”
    #18mart #çanakkalesavaşıveşehitlerianmagünü

    May 3, 2021
  • TCG Dumlupınar Denizaltısı Şehitlerini Anma Mesajı

    “Dumlupınar Denizaltısı Şehitlerimizin Aziz Hatıralarına Saygıyla. Ruhları Şad Olsun” #vatansağolsun

    May 3, 2021
  • Şehit Yüzbaşı Burak Gençceleb

    Konya’da eğitim uçuşu sırasında kaza kırıma uğrayan Hava Kuvvetlerimize ait NF-5 uçağımızın şehit olan Pilotu Yüzbaşı Burak Gençceleb’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabır dileriz.

    May 3, 2021
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

    “Milli İrademizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve Ulusal Egemenliğimizin ilan edilişinin yıldönümü olarak Atamız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ten geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

    May 3, 2021
  • 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

    1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun #1Mayıs

    May 3, 2021

Get in touch

Error: Contact form not found.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/asartech/public_html/wp-content/themes/consulting/inc/extras.php on line 279